Timișorean cu două mandate europene de arestare, prins de polițiștii constănțeni în stațiunea Mamaia

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au depistat, marți, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Timișoara, pe numele căruia existau două mandate europene de arestare emise de autorităţile franceze. Potrivit polițiștilor constănțeni, timișoreanul [...]

Timișorean cu două mandate europene de arestare, prins de polițiștii constănțeni în stațiunea Mamaia

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au depistat, marți, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Timișoara, pe numele căruia existau două mandate europene de arestare emise de autorităţile franceze.

Potrivit polițiștilor constănțeni, timișoreanul fusese dat în urmărire internațională fiind bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni economice și financiare, fapte comise pe teritoriul Franței.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost depistat pe o terasă din stațiunea Mamaia și a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 15 zile, în vederea predării către autorităţile franceze.