Țigarete de contrabandă, descoperite în Portul Constanța

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au descoperit în acest sfârșit de săptămână, la poarta de acces 10 bis în Portul Constanța, într-un autoturism condus de un cetățean român, 2.400 țigarete de [...] The post Țigarete de contrabandă, descoperite în Portul Constanța first appeared on Constanța NEWS.

Țigarete de contrabandă, descoperite în Portul Constanța

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au descoperit în acest sfârșit de săptămână, la poarta de acces 10 bis în Portul Constanța, într-un autoturism condus de un cetățean român, 2.400 țigarete de contrabandă.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat sâmbătă noaptea, în zona Porții de acces nr. 10 bis a Portului Constanța, un autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un bărbat de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.

În urma controlului efectuat, în portbagajul și interiorul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit 2.400 țigarete de contrabandă, diferite mărci, care nu aveau aplicate timbrul pentru produse accizabile.

Din primele cercetări s-a stabilit că țigările aparțin conducătorului autoturismului, care a declarat că au fost achiziționate pentru consumul propriu. Țigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.

The post Țigarete de contrabandă, descoperite în Portul Constanța first appeared on Constanța NEWS.