Tichete sociale pe suport electronic pentru elevii defavorizați

Valoarea nominală a unui tichet social pe suport electronic pentru sprijin educațional pentru elevi dezavantajați din învățământul de stat preșcolar, primar și gimnazial este de 500 de lei/an școlar, prevede proiectul care a fost, ieri, în atenția Guvernului. Tichetul social pe suport electronic va putea fi utilizat pentru achiziționare de haine, rechizite și materiale didactice. […] Articolul Tichete sociale pe suport electronic pentru elevii defavorizați apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Tichete sociale pe suport electronic pentru elevii defavorizați

Valoarea nominală a unui tichet social pe suport electronic pentru sprijin educațional pentru elevi dezavantajați din învățământul de stat preșcolar, primar și gimnazial este de 500 de lei/an școlar, prevede proiectul care a fost, ieri, în atenția Guvernului.

Tichetul social pe suport electronic va putea fi utilizat pentru achiziționare de haine, rechizite și materiale didactice.

Ajutorul va fi acordat pentru trei categorii de elevi:

  • copiii cei mai dezavantajați din învățământul de stat preșcolar;
  • copiii cei mai dezavantajați din învățământul de stat primar;
  • copiii cei mai dezavantajați din învățământul de stat gimnazial.

Tichetele sociale pe suport electronic pentru sprijin educațional, acordate elevilor au ca sursă de finanțare Programul Operațional POAD 2014-2020 și se decontează, în limita bugetului disponibil pentru această măsură, în conformitate cu regulile de eligibilitate POAD.

Valabilitatea tichetului este de un an.

Articolul Tichete sociale pe suport electronic pentru elevii defavorizați apare prima dată în Observatorul Prahovean.