Testele ELISA, pentru detectarea anti-corpilor COVID-19, se pot efectua și la Spitalul din Săcele, la „preț promoțional”

Testele ELISA sunt teste serologice care identifică anticorpi specifici virusului la pacienți. Acestea sunt în mod ideal adecvate pentru screening și confirmarea ulterioară a stării de anticorp, pentru a verifica protecția imunitară individuală, controlând pandemia existentă și reducând răspândirea SARS-CoV-2 prin măsuri vizate. Astfel de teste pot fi făcute la […] Articolul Testele ELISA, pentru detectarea anti-corpilor COVID-19, se pot efectua și la Spitalul din Săcele, la „preț promoțional” apare prima dată în Biz Brasov.

Testele ELISA, pentru detectarea anti-corpilor COVID-19, se pot efectua și la Spitalul din Săcele, la „preț promoțional”

Testele ELISA sunt teste serologice care identifică anticorpi specifici virusului la pacienți. Acestea sunt în mod ideal adecvate pentru screening și confirmarea ulterioară a stării de anticorp, pentru a verifica protecția imunitară individuală, controlând pandemia existentă și reducând răspândirea SARS-CoV-2 prin măsuri vizate. Astfel de teste pot fi făcute la […]

Articolul Testele ELISA, pentru detectarea anti-corpilor COVID-19, se pot efectua și la Spitalul din Săcele, la „preț promoțional” apare prima dată în Biz Brasov.