Terenul sintetic de la Târgoviște va fi inaugurat joi!

Lucrările de la baza construită de Primăria Municipiului Târgoviște în parteneriat cu Federația Română de Fotbal au fost finalizate, astfel că joi seară va avea loc inaugurarea terenului, dotat cu instalație de nocturnă. Proiectul a fost prezentat în ianuarie 2018 de autoritățile locale, în prezența președintelui FRF Răzvan Burleanu. Pe acest teren vor avea acces, […] Articolul Terenul sintetic de la Târgoviște va fi inaugurat joi! apare prima dată în DambovitaNews.

Terenul sintetic de la Târgoviște va fi inaugurat joi!

Lucrările de la baza construită de Primăria Municipiului Târgoviște în parteneriat cu Federația Română de Fotbal au fost finalizate, astfel că joi seară va avea loc inaugurarea terenului, dotat cu instalație de nocturnă.

Proiectul a fost prezentat în ianuarie 2018 de autoritățile locale, în prezența președintelui FRF Răzvan Burleanu. Pe acest teren vor avea acces, cu prioritate, seniorii și juniorii de la Chindia Târgoviște.

Odată cu demolarea stadionului Eugen Popescu, grupele de juniori s-au antrenat la Răzvad, iar echipa de seniori la Aninoasa.

Articolul Terenul sintetic de la Târgoviște va fi inaugurat joi! apare prima dată în DambovitaNews.