Tentativă de sinucidere, stopată de polițiștii constănțeni

Tentativa de sinucidere a unei femei din Constanța, cunoscută cu afecțiuni psihice, a fost oprită, marți, 23 februarie, de polițiștii constănțeni, aceasta fiind transportată apoi la spital pentru investigații medicale. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, polițiști [...]

Tentativă de sinucidere, stopată de polițiștii constănțeni

Tentativa de sinucidere a unei femei din Constanța, cunoscută cu afecțiuni psihice, a fost oprită, marți, 23 februarie, de polițiștii constănțeni, aceasta fiind transportată apoi la spital pentru investigații medicale.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați marți, în jurul orei 17.30, cu privire la faptul că o femeie s-ar afla la balconul de la etajul doi al locuinței și amenință că se va arunca în gol.

„În scurt timp, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, precum și un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Constanța. Polițiștii constănțeni, cu sprijinul reprezentanților ISU Constanța, au desfășurat activități pentru determinarea persoanei în cauză să intre în locuință, aceasta fiind convinsă să renunțe la gestul său”, au precizat sursele citate.

Femeia, în vârstă de 44 de ani, cunoscută cu afecțiuni psihice, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru investigații.