Temperaturi de peste 30 de grade Celsius în Prahova. Când revin ploile

După o perioadă scurtă cu temperaturi mai scăzute față de obicei, meteorologii anunță că vom avea parte de un nou episod cu temperaturi ridicate, specifice verii. Maximele vor ajunge, săptămâna viitoare, potrivit meteorologilor, la valori de peste 30 de grade Celsius, în special în zonele de câmpie. În Prahova, vremea se încălzește treptat, iar de […] Articolul Temperaturi de peste 30 de grade Celsius în Prahova. Când revin ploile apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Temperaturi de peste 30 de grade Celsius în Prahova. Când revin ploile

După o perioadă scurtă cu temperaturi mai scăzute față de obicei, meteorologii anunță că vom avea parte de un nou episod cu temperaturi ridicate, specifice verii.

Maximele vor ajunge, săptămâna viitoare, potrivit meteorologilor, la valori de peste 30 de grade Celsius, în special în zonele de câmpie.

În Prahova, vremea se încălzește treptat, iar de miercuri, mercurul în termometre va urca până la 33 de grade Celsius.

La munte, în schimb, chiar dacă urmează o perioadă cu temperaturi mai ridicate, valorile maxime nu vor depăși 14 – 16 grade Celsius.

De joi, la munte, sunt așteptate precipitații, în special la altitudini de peste 1500 m.

La Ploiești, maximele vor ajunge la 30 de grade Celsius, iar minima din timpul nopții va ajunge la 15 grade Celsius. Sâmbătă, sunt așteptate ploi de scurtă durată.

Articolul Temperaturi de peste 30 de grade Celsius în Prahova. Când revin ploile apare prima dată în Observatorul Prahovean.