Telekom Banking aduce noi functionalitati platformei de tranzactionare Schimb Valutar Online

Telekom Banking anunță posibilitatea înregistrarii 100% online în platforma de tranzacționare valutară Schimb Valutar Online, prin soluția de verificare a identității clienților prin video selfie, pe care instituția a implementat-o și pentru deschiderea conturilor bancare la distanță la începutul acestui an. De asemeenea, Telekom Banking anunta și lansarea aplicației de mobil Schimb Valutar Online. Platforma […] The post Telekom Banking aduce noi functionalitati platformei de tranzactionare Schimb Valutar Online appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

Telekom Banking aduce noi functionalitati platformei de tranzactionare Schimb Valutar Online

Telekom Banking anunță posibilitatea înregistrarii 100% online în platforma de tranzacționare valutară Schimb Valutar Online, prin soluția de verificare a identității clienților prin video selfie, pe care instituția a implementat-o și pentru deschiderea conturilor bancare la distanță la începutul acestui an. De asemeenea, Telekom Banking anunta și lansarea aplicației de mobil Schimb Valutar Online. Platforma […]

The post Telekom Banking aduce noi functionalitati platformei de tranzactionare Schimb Valutar Online appeared first on NOCASH ® de 19 ani.