TCE Ploiești a lansat un nou serviciu – TRANSPORT ANIMALE??? Serviciul a fost inaugurat de un BOU

Am scris frumos, am scris civilizat, am făcut apeluri la bun simț, la respect într-o comunitate civilizată, am încercat… Mulți încercăm, zi de zi, iar rezultatul se vede în imagini. Să schimbăm abordarea, cu una pe înțelesul lor, al animalelor bipede… Nu e politically correct să pledezi pentru mutarea lor în rezervații, acolo unde s-ar […] Articolul TCE Ploiești a lansat un nou serviciu – TRANSPORT ANIMALE??? Serviciul a fost inaugurat de un BOU apare prima dată în Observatorul Prahovean.

TCE Ploiești a lansat un nou serviciu – TRANSPORT ANIMALE??? Serviciul a fost inaugurat de un BOU

Am scris frumos, am scris civilizat, am făcut apeluri la bun simț, la respect într-o comunitate civilizată, am încercat… Mulți încercăm, zi de zi, iar rezultatul se vede în imagini. Să schimbăm abordarea, cu una pe înțelesul lor, al animalelor bipede…

Nu e politically correct să pledezi pentru mutarea lor în rezervații, acolo unde s-ar putea deranja doar între ei. Ar fi o soluție, dar imediat am fi acuzați de toate nenorocirile, într-o lume în care am ajuns OBLIGAȚI să tolerăm aproape orice. Este însă politically correct ca specimenele acestea să ne facă viața un calvar?

Cei care călătoresc cu mijloacele de transport în comun se plâng adesea de mizeria din ele. Mizeria nu se face singură. E drept că multe sunt vechi, că nu sunt igienizate cum trebuie, dar și dacă s-ar face obsesiv asta tot apare el… BOUL.

Ne-am pus întrebarea, sper că nu aveți dubii asupra oportunității ei, dacă nu cumva TCE Ploiești s-a gândit să își extindă gama de servicii, poate așa să acopere eterna gaură neagră din bugetul municipalității ploieștene. Și ce ar fi putut face TCE, dacă nu tot transport, însă nu tot de oameni, ci și de animale.

Cum să-l consideri om pe cel care a lăsat în urmă ceea ce vedeți în imaginile care însoțesc acest text? I-a fost fomiță. Ok! Poate i-a picat cutia din mână. Se mai întâmplă… Dar nu lași așa în urma ta, BOULE, pentru că de aici și asocierea, chit că bietul animal e docil și se poate lucra cu el. Aș putea să pariez că e vreun caz social care nu avea bilet sau abonament. Pentru ei se poate. Doar proștii să plătească, să îi țină pe ăștia în spate, apoi să le suporte și mizeria. Adevăru-i că merităm ceea ce ni se întâmplă…

De ce face BOUL așa? Pentru că știe că nu i se întâmplă nimic. Camere de luate vederi…cucu, Poliția Locală… cucu-bau… Și dacă a făcut-o în prezența altor călători, puțini îndrăznesc să îi atragă atenția. Unii de frică, alții pentru că sunt la fel, unora le e rușine de rușinea lui, a BOULUI.

*Sensibilii sunt rugați să nu ia în seamă aceste rânduri cu un limbaj atipic pentru un ziar, putând să meragă mai departe, liniștiți, printre BOII pe care vor fi nevoiți să îi tolereze toată viața prin preajmă. E mai ok să vorbim frumos din mizerie.

Articolul TCE Ploiești a lansat un nou serviciu – TRANSPORT ANIMALE??? Serviciul a fost inaugurat de un BOU apare prima dată în Observatorul Prahovean.