Tarom: Pasagerii care călătoresc spre Amsterdam au nevoie de un test antigen negativ

Prezentarea testului antigen COVID-19 negativ este obligatorie începând de sâmbătă, 23 ianuarie, și este necesară și pentru pasagerii în tranzit spre Amsterdan, Olanda, a anunțat compania Tarom. Toți pasagerii care intenționează să călătorească spre Amsterdam au nevoie de un test antigen negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 4 ore înainte de îmbarcare, conform ultimelor decizii […]

Tarom: Pasagerii care călătoresc spre Amsterdam au nevoie de un test antigen negativ

Prezentarea testului antigen COVID-19 negativ este obligatorie începând de sâmbătă, 23 ianuarie, și este necesară și pentru pasagerii în tranzit spre Amsterdan, Olanda, a anunțat compania Tarom.

Toți pasagerii care intenționează să călătorească spre Amsterdam au nevoie de un test antigen negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 4 ore înainte de îmbarcare, conform ultimelor decizii emise de autoritățile olandeze, anunță Tarom.

Prezentarea testului este obligatorie începând cu 23 ianuarie și este necesară în Olanda și pentru pasagerii în tranzit.

Tarom va opera zborul RO361 București Otopeni – Amsterdam din 23 ianuarie 2021.

”Întrucât cele mai recente măsuri anti-COVID-19 sunt discutate în prezent în parlamentul olandez, informațiile pot fi modificate, precizează compania aeriană”, notează Tarom