Tânărul rănit grav în Bucegi, preluat de un elicopter – VIDEO

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a suferit mai multe traumatisme în timp ce se afla Valea Seacă a Crucii din Bucegi. Salvamontiștii au solicitat intervenția unui elicopter pentru preluarea turistului rănit. UPDATE – Tânărul a fost preluat de elicopter și transportat la spital. Tânărul în vârstă de 23 de ani, din București, se […] Articolul Tânărul rănit grav în Bucegi, preluat de un elicopter – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Tânărul rănit grav în Bucegi, preluat de un elicopter – VIDEO

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a suferit mai multe traumatisme în timp ce se afla Valea Seacă a Crucii din Bucegi. Salvamontiștii au solicitat intervenția unui elicopter pentru preluarea turistului rănit.

UPDATE – Tânărul a fost preluat de elicopter și transportat la spital.

Tânărul în vârstă de 23 de ani, din București, se afla singur pe traseul Valea Seacă a Crucii. Acesta a căzut și a suferit mai multe traumatisme, cel mai grav fiind la coloană.

Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină. Pentru că victima este rănită grav a fost solicitată intervenția unui elicopter pentru transportul acesteia la spital.

„Ținând cont de gravitatea stării victimei, de durata și dificultatea unui transport terestru, un elicopter SMURD va sosi în zona pentru a prelua victima de la salvamontiști”, a anunțat Salvamont România – Dispeceratul Național.

Sursă Foto – Facebook – Salvamont România – Dispeceratul Național.

Video – Salvamont Bușteni

Citește și: Persoană rănită grav pe munte, în Bucegi. Intervine Salvamont Bușteni

Articolul Tânărul rănit grav în Bucegi, preluat de un elicopter – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.