Tânără din Bărcănești, dată dispărută în Prahova. Apelul Poliției – UPDATE

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 3 Blejoi au fost sesizați, sâmbătă dimineață, în jurul orei 04.00, de către un bărbat despre faptul că soția sa, numita Mihaela Adriana Nistor, în vârstă de 33 de  ani, ar fi plecat de la domiciliu din comuna Bărcănești și nu a mai revenit până în prezent. UPDATE: IPJ […] Articolul Tânără din Bărcănești, dată dispărută în Prahova. Apelul Poliției – UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Tânără din Bărcănești, dată dispărută în Prahova. Apelul Poliției – UPDATE

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 3 Blejoi au fost sesizați, sâmbătă dimineață, în jurul orei 04.00, de către un bărbat despre faptul că soția sa, numita Mihaela Adriana Nistor, în vârstă de 33 de  ani, ar fi plecat de la domiciliu din comuna Bărcănești și nu a mai revenit până în prezent.

UPDATE: IPJ Prahova a anunțat, sâmbătă seară, că a fost revocată dispariția persoanei, după ce tânăra s-a prezentat la sediul Poliției.

Potrivit surselor noastre, tânăra ar fi plecat de acasă în urma unui conflict cu soțul său pe numele acestuia fiind emis un ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru infracțiunea de „violență în familie”.

Știre inițială

Mihaela Adriana Nistor ar fi plecat la data de 11 iunie a.c., în jurul orei 22:00, fără a comunica vreunei persoane unde se deplasează.

Tânăra are înălțime 1,60 m, aproximativ 55 kg, constituție atletică, păr blond, ochii căprui, ten măsliniu, neavând semne particulare sau tatuaje.

„La momentul plecării era îmbrăcată cu un capot roșu cu imprimeuri albe și o pereche de papuci de casă din material plastic”, a anunțat IPJ Prahova.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul Tânără din Bărcănești, dată dispărută în Prahova. Apelul Poliției – UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.