Tânăr reținut pentru trafic de droguri la un festival de muzică de la Neptun

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut de polițiștii antidrog după ce a fost prins, la un festival de muzică din Neptun, deținând pastile de Ecstasy și amfetamină. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție [...]

Tânăr reținut pentru trafic de droguri la un festival de muzică de la Neptun

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut de polițiștii antidrog după ce a fost prins, la un festival de muzică din Neptun, deținând pastile de Ecstasy și amfetamină.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog au depistat vineri, 17 septembrie, în jurul orei 00.10, în stațiunea Neptun, în zona în care se desfășura un festival de muzică electronică, un tânăr de 22 de ani care, la vederea polițiștilor, ar fi devenit agresiv și ar fi aruncat, în vegetația din apropierea autoturismului, un recipient de mici dimensiuni.

La verificarea acestuia, în interiorul său, au fost găsite 30 de comprimate MDMA și șase punguțe ce conțineau amfetamină, iar, în urma controlului corporal, asupra bărbatului au fost găsiți și 1.256 de lei.

Ulterior, polițiștii antidrog din cadrul BCCO, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate alte 455 de comprimate MDMA, 46 de grame de amfetamină și aproximativ 10 grame de cannabis.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, urmând ca sâmbătă, 18 septembrie, să fie prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.