Tânăr în vârstă de 29 de ani, găsit spânzurat la Florești. Era disperat că prietena lui a plecat la muncă în Anglia și l-a părăsit

Tragedia a avut loc, joi, în Florești. Tânărul a fost găsit spânzurat în curtea unui imobil din localitate. Înainte să moară, tânărul și-ar fi justificat gestul prin faptul că nu s-a împăcat cu ideea că prietena lui, plecată în Anglia, l-ar fi părăsit. Medicii de la Serviciul de Ambulanță ajunși la fața locului nu au […] Articolul Tânăr în vârstă de 29 de ani, găsit spânzurat la Florești. Era disperat că prietena lui a plecat la muncă în Anglia și l-a părăsit apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Tânăr în vârstă de 29 de ani, găsit spânzurat la Florești. Era disperat că prietena lui a plecat la muncă în Anglia și l-a părăsit

Tragedia a avut loc, joi, în Florești. Tânărul a fost găsit spânzurat în curtea unui imobil din localitate. Înainte să moară, tânărul și-ar fi justificat gestul prin faptul că nu s-a împăcat cu ideea că prietena lui, plecată în Anglia, l-ar fi părăsit.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță ajunși la fața locului nu au putut să facă nimic pentru salvarea acestuia.

Înainte să moară, tânărul s-a filmat cu telefonul mobil în timp ce spunea că nu s-a împăcat cu ideea că prietena lui, plecată la muncă în Anglia, l-ar fi părăsit.

Din păcate, nimeni nu și-a închipuit că va recurge la acest gest.

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Articolul Tânăr în vârstă de 29 de ani, găsit spânzurat la Florești. Era disperat că prietena lui a plecat la muncă în Anglia și l-a părăsit apare prima dată în Observatorul Prahovean.