Sute de solicitări, în weekend, la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova. Starea victimelor din accidente rutiere

Echipajele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova au fost solicitate, în weekend, la sute de intervenții, inclusiv la accidente rutiere. Mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de asistență medicală de specialitate. La Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova s-a lucrat la foc continuu în weekend. Timp de trei […] Articolul Sute de solicitări, în weekend, la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova. Starea victimelor din accidente rutiere apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Sute de solicitări, în weekend, la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova. Starea victimelor din accidente rutiere

Echipajele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova au fost solicitate, în weekend, la sute de intervenții, inclusiv la accidente rutiere. Mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de asistență medicală de specialitate. La Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova s-a lucrat la foc continuu în weekend. Timp de trei […]

Articolul Sute de solicitări, în weekend, la Serviciul de Ambulanță Județean Prahova. Starea victimelor din accidente rutiere apare prima dată în Observatorul Prahovean.