Sute de posturi vacante scoase la concurs, prin încadrare directă, la nivelul Poliției de Frontieră Române. La Garda de Coastă sunt disponibile 30 de posturi

Poliția de Frontieră Română a inițiat procedura de ocupare prin concurs, prin încadrare directă, a 420 de posturi vacante de ofițeri, agenți de poliție de frontieră și personal contractual, în vederea reducerii deficitului de personal [...]

Sute de posturi vacante scoase la concurs, prin încadrare directă, la nivelul Poliției de Frontieră Române. La Garda de Coastă sunt disponibile 30 de posturi

Poliția de Frontieră Română a inițiat procedura de ocupare prin concurs, prin încadrare directă, a 420 de posturi vacante de ofițeri, agenți de poliție de frontieră și personal contractual, în vederea reducerii deficitului de personal existent la nivelul instituției.

Într-o prima etapă, vor fi organizate concursurile pentru ocuparea a 192 de posturi vacante de agenți de poliție, din structurile operative, în specialitatea supravegherea și controlul trecerii frontierei, ture serviciu repartizate Centrului de Supraveghere și Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi București-Otopeni din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și la nivelul inspectoratelor teritoriale ale Poliției de Frontieră Române.

Din cele 192 de posturi de agenți de poliție scoase la concurs prin încadrare directă (structuri operative), 30 posturi vacante în cadrul Gărzii de Coastă.

Detalii la: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/garda-de-coasta/i-anunt-in-vederea-ocuparii-a-30-de-posturi-vacante-de-agent-de-politie-prevazute-la-structurile-operative-ale-garzii-de-coasta-prin-incadrare-directa-25169.html.

Înscrierea la concurs se realizează prin trimiterea dosarului de concurs exclusiv în format electronic la adresele de e-mail menționate în anunțurile concurs postate pe site-ul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și cele ale structurilor subordonate (dosarul poate fi trimis inclusiv în zilele nelucrătoare). Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 30 septembrie, ora 14.00.

Informații complete privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condiţiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare concursului pentru posturile scoase la concurs se regăsesc pe site-urile instituționale și pot fi obținute și de la structurile de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, inspectoratelor teritoriale ale Poliției de Frontieră, Gărzii de Coastă, precum și avizierele de la sediile instituțiilor.