Surse – Descindere la fiul interlopului ploieștean Austrianu. Era cercetat pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier și continua să conducă

Polițiștii ploieșteni au descins în această dimineață la domiciliul persoanei vizate, bărbatul fiind bănuit că a continuat activitatea infracțională pentru care era cercetat pentru fapte similare din 2019 și 2021. IPJ Prahova: ”În această dimineață, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Ploiești pun în executare două mandate […] Articolul Surse – Descindere la fiul interlopului ploieștean Austrianu. Era cercetat pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier și continua să conducă apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Surse – Descindere la fiul interlopului ploieștean Austrianu. Era cercetat pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier și continua să conducă

Polițiștii ploieșteni au descins în această dimineață la domiciliul persoanei vizate, bărbatul fiind bănuit că a continuat activitatea infracțională pentru care era cercetat pentru fapte similare din 2019 și 2021.

IPJ Prahova: ”În această dimineață, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Ploiești pun în executare două mandate de percheziție domiciliară, în Municipiul Ploiești.

Perchezițiile sunt efectuate în vederea documentării activității infracționale a unei persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul rutier, ce ar fi fost comise în anii 2019, 2021, cât și în cursul acestei luni.

Activitățile beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.”

Pe surse, este vorba despre fiul cunoscutului Austrianu (Sandu Zamfir), o familie din Ploiești care are adesea probleme cu legea. Cel vizat de descinderea de azi dimineață era cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier (conducere fără permis) și, deși se afla sub control judiciar, ar fi condus în continuare și în cursul acestui an.

Citește AICI și despre perchezițiile care l-au vizat pe Austrianu în 2020.

Revenim cu detalii.

Articolul Surse – Descindere la fiul interlopului ploieștean Austrianu. Era cercetat pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier și continua să conducă apare prima dată în Observatorul Prahovean.