Surpriză la testarea antidrog pe DN1! Oprit în trafic de polițiștii prahoveni, un tânăr de 21 de ani a ieșit pozitiv la Drugtest

În cadrul unei acțiuni desfăşurate la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, care a vizat depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe DN1, pe raza localității Potigrafu. Surpriză la testarea antidrog! Mașina era condusă de un tânăr în […] Articolul Surpriză la testarea antidrog pe DN1! Oprit în trafic de polițiștii prahoveni, un tânăr de 21 de ani a ieșit pozitiv la Drugtest apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Surpriză la testarea antidrog pe DN1! Oprit în trafic de polițiștii prahoveni, un tânăr de 21 de ani a ieșit pozitiv la Drugtest

În cadrul unei acțiuni desfăşurate la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, care a vizat depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe DN1, pe raza localității Potigrafu. Surpriză la testarea antidrog!

Mașina era condusă de un tânăr în vârstă de 21 de ani. Cu ocazia testării cu aparatul Drugtest, a fost obținut un rezultat pozitiv, indicând prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Revenim cu detalii.

sursa IPJ Prahova

Articolul Surpriză la testarea antidrog pe DN1! Oprit în trafic de polițiștii prahoveni, un tânăr de 21 de ani a ieșit pozitiv la Drugtest apare prima dată în Observatorul Prahovean.