Surprins la volanul unui autoturism, deși avea anulat permisul de conducere

La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în localitatea Petrești, un autoturism condus de un bărbat, de 71 de ani, din Corbii Mari. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat. În cauză, […] Articolul Surprins la volanul unui autoturism, deși avea anulat permisul de conducere apare prima dată în DambovitaNews.

Surprins la volanul unui autoturism, deși avea anulat permisul de conducere

La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în localitatea Petrești, un autoturism condus de un bărbat, de 71 de ani, din Corbii Mari.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat.

Articolul Surprins la volanul unui autoturism, deși avea anulat permisul de conducere apare prima dată în DambovitaNews.