Suplimentare de fonduri pentru montarea de camere video la unele ghene din Ploiești – Proiect

După o perioadă lungă de timp în care mizeria de la ghenele din Ploiești a reprezentat un subiect  „fierbinte”, în urma numeroaselor petiții și sesizări din partea cetățenilor, mai multe puncte de colectare a deșeurilor de pe raza orașului ar urma să fie supravegheate video. Proiectul vizează montarea a 25 de camere video la ghenele […] Articolul Suplimentare de fonduri pentru montarea de camere video la unele ghene din Ploiești – Proiect apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Suplimentare de fonduri pentru montarea de camere video la unele ghene din Ploiești – Proiect

După o perioadă lungă de timp în care mizeria de la ghenele din Ploiești a reprezentat un subiect  „fierbinte”, în urma numeroaselor petiții și sesizări din partea cetățenilor, mai multe puncte de colectare a deșeurilor de pe raza orașului ar urma să fie supravegheate video. Proiectul vizează montarea a 25 de camere video la ghenele de gunoi considerate „puncte nevralgice”, precum și achiziționarea a cinci camere video mobile.

În luna octombrie, aleșii ploieșteni au aprobat alocarea a 140.000 de lei pentru realizarea unui sistem de monitorizare video, care să includă 30 de camere video.

Astfel, inițiativa viza montarea a 25 de camere video la ghenele de gunoi considerate „puncte nevralgice”, unde se constată acumularea ilegală de deșeuri menajere, dar și deșeuri din construcții, aparatură electrocasnică sau mobilier, precum și achiziționarea de cinci camere video mobile, al cărui amplasament poate fi modificat în funcție de necesitate.

Citește și: Primăria Ploiești va instala camere video la platformele de gunoi

Mai nou, propunerea de rectificare de buget, proiect aflat joi pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiești, vizează și suplimentarea de fonduri, cu 38.000 de lei, pentru realizarea unui astfel de sistem de monitorizare video.

Reamintim că proiectul privind sistemul de monitorizare video include și realizarea unui dispecerat la Poliția Locală, primul pas fiind deja făcut prin montarea de opt camere video pentru monitorizarea pârâului Dâmbu.

Citește și: Pârâul Dâmbu este supravegheat cu opt camere video cu senzor de mișcare

Articolul Suplimentare de fonduri pentru montarea de camere video la unele ghene din Ploiești – Proiect apare prima dată în Observatorul Prahovean.