Studenții din UPG Ploiești vor face cursuri exclusiv online

Senatul universitar al UPG Ploiești a aprobat în ședința de astăzi propunerea Consiliului de Administrație de a se face trecerea activităților didactice din modul de desfașurare hibrid în on line. Decizia intră în vigoare din 2 noiembrie pentru două săptămâni. ”Argumentul care a stat la baza acestei propuneri este de natură preventivă datorită evoluției epidemiei […] Articolul Studenții din UPG Ploiești vor face cursuri exclusiv online apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Studenții din UPG Ploiești vor face cursuri exclusiv online

Senatul universitar al UPG Ploiești a aprobat în ședința de astăzi propunerea Consiliului de Administrație de a se face trecerea activităților didactice din modul de desfașurare hibrid în on line.

Decizia intră în vigoare din 2 noiembrie pentru două săptămâni.

”Argumentul care a stat la baza acestei propuneri este de natură preventivă datorită evoluției epidemiei de coronavirus în jud. Prahova, respectiv Municipiul Ploiești” se arată în comunicatul UPG Ploiești.

Conducerea UPG susține că s-a luat un set de măsuri organizatorice în situația unor eventuale cazuri ale studenților caminiști infectați cu SARS Cov 2 pentru ca aceștia să poată fi izolați.

Astfel, au fost amenajate 18 camere ale etajului 4 din Caminul 6, care din fericire nu au fost ocupate de niciun student până în prezent.

Articolul Studenții din UPG Ploiești vor face cursuri exclusiv online apare prima dată în Observatorul Prahovean.