Ștefan Țintă: Guvernanții ne ascund numărul real de noi îmbolnăviri

Disperarea guvernanților privind organizarea alegerilor în 6 decembrie în speranța acaparării totale a României nu mai are nicio limită, este de părere Ștefan Țintă, candidatul PSD la Senat. Ca să le închidă gura românilor care sunt conștienți că organizarea alegerilor parlamentare la termen va duce din nou la explozia numărului de infectări cu Covid 19, așa cum s-a întâmplat după alegerile locale din septembrie, Guvernul Orban a trecut la măsluirea prin micșorare a numărului de noi îmbolnăviri raportate zilnic. Candidatul PSD Ialomița pentru Senatul României, Ștefan Țintă, susține că această… Articolul Ștefan Țintă: Guvernanții ne ascund numărul real de noi îmbolnăviri apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Ștefan Țintă: Guvernanții ne ascund numărul real de noi îmbolnăviri

Disperarea guvernanților privind organizarea alegerilor în 6 decembrie în speranța acaparării totale a României nu mai are nicio limită, este de părere Ștefan Țintă, candidatul PSD la Senat.

Ca să le închidă gura românilor care sunt conștienți că organizarea alegerilor parlamentare la termen va duce din nou la explozia numărului de infectări cu Covid 19, așa cum s-a întâmplat după alegerile locale din septembrie, Guvernul Orban a trecut la măsluirea prin micșorare a numărului de noi îmbolnăviri raportate zilnic.

Candidatul PSD Ialomița pentru Senatul României, Ștefan Țintă, susține că această manieră dezastruoasă pentru populație oferă în schimb avantaje de imagine strict Guvernului.

Constatăm cu deosebită îngrijorare și indignare că Guvernul Orban se pretează să măsluiască raportările îmbolnăvirilor cu Covid că să poată justifica organizarea alegerilor. Guvernanții noștri au schimbat procedura de raportare ca să manevreze datele în funcție de discursul președintelui. Noul sistem de raportare este folosit pentru ca datele transmise public să susțină afirmațiile președintelui Iohannis despre așa-zisele rezultate pozitive ale măsurilor luate de guvern și care doar aparent se vor a fi benefice pentru sănătatea românilor.”, declară Ștefan Țintă.

Acesta explică faptul că, din nefericire, bolnavii neraportați zilnic sunt din ce în ce mai numeroși, fiind înghesuiți claie peste grămadă în secțiile ATI, secții care nu mai fac față și care ajung să omoare în loc să salveze vieți.

Specialiștii au adus dovezi clare despre modul cinic în care guvernul omite în mod voluntar de la raportare un număr de cazuri, în zilele în care se depășește cifra de 10.000 de îmbolnăviri noi și le adaugă apoi, în zilele în care se fac mai puține teste și în care numărul cazurilor noi este mai mic.”. demască Ștefan Țintă din noile tactici de păcălire a populației la care liberalii se dedau fără nici cea mai mică urmă de jenă sau de regret.

(Comandat de Partidul Social Democrat, filiala Ialomița. Executat de SC Media Web Publicitate SRL. CUI mandatar financiar coordonator 11200020)

Articolul Ștefan Țintă: Guvernanții ne ascund numărul real de noi îmbolnăviri apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.