Ștefan Mușoiu: Pactul pe Sănătate, propus de PSD, salvează vieți! Trebuie să testăm gratuit populația pentru a stopa pandemia!

Războiul politic nu le salvează viețile românilor! Pactul pe Sănătate, propus de PSD se dovedește mai necesar ca oricând. ”Asistăm cu foarte multă mirare și îngrijorare la refuzul constant al guvernanților PNL de a accepta Pactul pe Sănătate, pe care l-am propus, și care este vital pentru protejarea și salvarea vieților românilor. Este incredibil cum liberalii, cei de la PMP și USR care susțin Cabinetul Orban refuză să priceapă că virusul nu are culoare politică. Deși au diverși lideri și miniștri infectați cu Covid 19, nici PNL și nici președintele… Articolul Ștefan Mușoiu: Pactul pe Sănătate, propus de PSD, salvează vieți! Trebuie să testăm gratuit populația pentru a stopa pandemia! apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Ștefan Mușoiu: Pactul pe Sănătate, propus de PSD, salvează vieți! Trebuie să testăm gratuit populația pentru a stopa pandemia!

Războiul politic nu le salvează viețile românilor! Pactul pe Sănătate, propus de PSD se dovedește mai necesar ca oricând.

Asistăm cu foarte multă mirare și îngrijorare la refuzul constant al guvernanților PNL de a accepta Pactul pe Sănătate, pe care l-am propus, și care este vital pentru protejarea și salvarea vieților românilor.

Este incredibil cum liberalii, cei de la PMP și USR care susțin Cabinetul Orban refuză să priceapă că virusul nu are culoare politică. Deși au diverși lideri și miniștri infectați cu Covid 19, nici PNL și nici președintele țării nu vor să lase interesele partizane și electorale de-o parte pentru ca cele mai bune soluții ale specialiștilor să fie unanim susținute și aplicate”, își exprimă îngrijorarea deputatul PSD, Ștefan Mușoiu.

Candidatul social democrat pentru un nou mandat de deputat se declară convins că testarea în număr cât mai mare a populației, sugestie făcută de partidul pe care îl reprezintă, este cea mai viabilă strategie în lupta cu reducerea contaminării și diminuarea efectelor pandemiei.

După testarea în masă, în Slovacia s-a înjumătățit rata de infectare a populației, fapt ce a determinat și Austria să aplice această metodă, deci este foarte eficientă cererea PSD. Nu vreau să cataloghez drept orgoliu politic de-a dreptul stupid și de neconceput modul în care reacționează PNL, dar țin să reiterez faptul că aici vorbim despre salvarea de vieți omenești, despre oamenii dragi fiecăruia dintre noi, părinți, bunici, copii, prieteni, colegi etc., și nu despre jocuri de imagine ieftine, cu care PNL, USR și PMP ne-au obișnuit în ultimii ani în Parlament.”, mai avertizează Ștefan Mușoiu.

(Comandat de Partidul Social Democrat, filiala Ialomița. Executat de SC Media Web Publicitate SRL. CUI mandatar financiar coordonator 11200020)

Articolul Ștefan Mușoiu: Pactul pe Sănătate, propus de PSD, salvează vieți! Trebuie să testăm gratuit populația pentru a stopa pandemia! apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.