Ștefan Mușoiu: Apocalipsa lui Orban și Iohannis trebuie oprită!

Ștefan Mușoiu, candidatul social democrat pentru un nou mandat de deputat, trece în revistă dezastrele în lanț provocate de hotărârile Cabinetului Orban și ale președintelui Klaus Iohannis de la începutul pandemiei și până astăzi. Ștefan Mușoiu își justifică demersul invocând ardoarea de neexplicat în mod rațional cu care guvernanții liberali susțin ca data alegerilor parlamentare să rămână 6 decembrie. ”Pandemia a fost scăpată complet de sub orice control. Numărul total al deceselor de Covid 19 a depășit cifra de 10.000. Bucureștiul a devenit prima capitală europeană care nu-și mai poate… Articolul Ștefan Mușoiu: Apocalipsa lui Orban și Iohannis trebuie oprită! apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Ștefan Mușoiu: Apocalipsa lui Orban și Iohannis trebuie oprită!

Ștefan Mușoiu, candidatul social democrat pentru un nou mandat de deputat, trece în revistă dezastrele în lanț provocate de hotărârile Cabinetului Orban și ale președintelui Klaus Iohannis de la începutul pandemiei și până astăzi.

Ștefan Mușoiu își justifică demersul invocând ardoarea de neexplicat în mod rațional cu care guvernanții liberali susțin ca data alegerilor parlamentare să rămână 6 decembrie.

Pandemia a fost scăpată complet de sub orice control. Numărul total al deceselor de Covid 19 a depășit cifra de 10.000. Bucureștiul a devenit prima capitală europeană care nu-și mai poate trata pacienții și-i trimite în țară. Să nu iei măsurile de protejare a populației, ci doar să le aprinzi lumânări morților în Piața Victoriei este cea mai mare dovadă de cinism, incompetență crasă și bătaie de joc fățișă față de restul românilor.

Platoul anunțat de Iohannis, Orban și Tătaru este o altă simplă iluzie. Situația continuă să se agraveze, motiv pentru care multe orașe mari, reședințe de județ sunt în carantină, printre care și Slobozia. Educația copiilor este grav compromisă pentru că guvernul Orban a închis toate școlile, în totală contradicție față de Europa.

Zeci de mii de firme sunt în faliment. Peste 1,6 milioane de contracte de muncă au fost desființate. Producătorii români sunt izgoniți din piețe, în timp ce supermarketurile rămân deschise.

Agricultura națională e abandonată în fața calamităților. Programele de sprijin au fost tăiate strict pe motiv că au fost lansate de PSD, iar fermierii s-au trezit fără despăgubiri, dar și fără piață de desfacere.”, contabilizează deputatul PSD gravele erori ale PNL.

Taxarea prin vot, singura soluție de scăpare

Parlamentarul social-democrat se întreabă dacă toți românii conștientizează că Apocalipsa liberală nu se oprește aici, ci trebuie oprită printr-un vot acordat PSD.

Tragedia de la Neamț a reprezentat apogeul eșecului catastrofal al guvernului Orban, care a pierdut luni de zile fără să pregătească spitalele, fără să extindă ATI-urile, fără să întărească profesional DSP-urile, fără să testeze masiv epidemiologic. Prin ordine absurde, contradictorii pe de-o parte, încarcă unitățile sanitare peste orice limită de suportabilitate și le obligă să facă reamenajări, iar pe de altă parte le sancționează că n-au avize ISU.”, mai subliniază Ștefan Mușoiu în analiza sa.

Candidatul social democrat pentru un nou mandat de deputat nu uită nici de cele 100 de miliarde de euro, nivel la care a ajuns datoria guvernamentală în 2020.

Guvernul Orban a făcut într-un an o datorie publică suplimentară, cât a fost efectuată în primii 21 de ani după Revoluție! Din cauza acestui tablou al dezastrului, fiecare român va avea de suferit. Vor crește taxele, impozitele, TVA-ul, va crește șomajul, va crește sărăcia!”, concluzionează deputatul PSD în sinteza sa, indicând că singura salvare pentru români rămâne implementarea măsurilor din programul de guvernare al PSD pentru viitor.

(Comandat de Partidul Social Democrat, filiala Ialomița. Executat de SC Media Web Publicitate SRL. CUI mandatar financiar coordonator 11200020)

Articolul Ștefan Mușoiu: Apocalipsa lui Orban și Iohannis trebuie oprită! apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.