Ștefan Mușoiu a invitat la Parlament angajați ai administrației publice din Ialomița

Ștefan Mușoiu, deputat PSD de Ialomița, a avut la Casa Poporului un dialog pe teme ce interesează administrația locală. Ștefan Mușoiu a invitat la Parlament oameni ce activează în administrația public din județul Ialomița, într-o acțiune ce s-a dovedit a fi un nou schimb de informații și de bune practici privind cooperarea instituțională dintre Parlamentul României și Consiliul Județean Ialomița. „Preț de câteva ore m-am bucurat de prezența acestor invitați de seamă, angajați ai CJ, dar și de dialogul deosebit de constructiv cu ialomițenii mei. Am trecut în revistă împreună… Articolul Ștefan Mușoiu a invitat la Parlament angajați ai administrației publice din Ialomița apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Ștefan Mușoiu a invitat la Parlament angajați ai administrației publice din Ialomița

Ștefan Mușoiu, deputat PSD de Ialomița, a avut la Casa Poporului un dialog pe teme ce interesează administrația locală.

Ștefan Mușoiu a invitat la Parlament oameni ce activează în administrația public din județul Ialomița, într-o acțiune ce s-a dovedit a fi un nou schimb de informații și de bune practici privind cooperarea instituțională dintre Parlamentul României și Consiliul Județean Ialomița.

„Preț de câteva ore m-am bucurat de prezența acestor invitați de seamă, angajați ai CJ, dar și de dialogul deosebit de constructiv cu ialomițenii mei. Am trecut în revistă împreună de la subiecte centrate pe bugete, economie, chestiuni sociale și până la arhitectura monumentală, unică în lume, a Casei Poporului., a transmis Ștefan Mușoiu într-o postare pe Facebook.

Principala concluzie la care am ajuns împreună vizează extinderea mecanismului privind coordonarea politicilor economice și fiscal-bugetare dintre Consiliul Județean Ialomița, condus de președintele Marian Pavel, și alte entități ale statului, astfel încât să continuăm tot în forță procesul de dezvoltare a tuturor localităților noastre. (ȘTEFAN MUȘOIU, deputat PSD de Ialomița)

Parlamentarul social-democrat a mai adăugat că județul Ialomița are cele mai bune șanse de dezvoltare având un Consiliu Județean și mai puternic, condus în continuare de președintele Marian Pavel, sprijinit pe deplin de echipa sa de consilieri județeni.

Articolul Ștefan Mușoiu a invitat la Parlament angajați ai administrației publice din Ialomița apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.