Starea victimelor accidentului din Dumbrăvești. Unul dintre șoferi consumase alcool

Accidentul rutier petrecut sâmbătă seară, din Dumbrăvești, satul Mălăieștii de Jos, a produs cinci victime, toate fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, toți cei cinci ocupanți fiind transportați la spital. Conform IPJ Prahova, șoferii, ambii în vârstă de 34 de ani, au fost testați […] Articolul Starea victimelor accidentului din Dumbrăvești. Unul dintre șoferi consumase alcool apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Starea victimelor accidentului din Dumbrăvești. Unul dintre șoferi consumase alcool

Accidentul rutier petrecut sâmbătă seară, din Dumbrăvești, satul Mălăieștii de Jos, a produs cinci victime, toate fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, toți cei cinci ocupanți fiind transportați la spital. Conform IPJ Prahova, șoferii, ambii în vârstă de 34 de ani, au fost testați […]

Articolul Starea victimelor accidentului din Dumbrăvești. Unul dintre șoferi consumase alcool apare prima dată în Observatorul Prahovean.