Soția lui Cristi Tănase, acuzații șocante la adresa fotbalistului după ce a obținut ordin de protecție împotriva lui: „A strâns-o pe mama de gât. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă. Consumă mult alcool și…”

Soția lui Cristi Tănase, acuzații șocante la adresa fotbalistului după ce a obținut ordin de protecție împotriva lui. În urmă cu câteva zile, soția lui Cristi Tănase, Adina Maria, a obținut ordin de protecție atât pentru ea, cât și pentru fiica ei, împotriva fotbalistului, însă abia acum s-a aflat de ce a luat o astfel […]

Soția lui Cristi Tănase, acuzații șocante la adresa fotbalistului după ce a obținut ordin de protecție împotriva lui: „A strâns-o pe mama de gât. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă. Consumă mult alcool și…”

Soția lui Cristi Tănase, acuzații șocante la adresa fotbalistului după ce a obținut ordin de protecție împotriva lui. În urmă cu câteva zile, soția lui Cristi Tănase, Adina Maria, a obținut ordin de protecție atât pentru ea, cât și pentru fiica ei, împotriva fotbalistului, însă abia acum s-a aflat de ce a luat o astfel de decizie, dar și ce s-a întâmplat deși el nu are voie să se apropie de ea și de fiica lor. Declarații neașteptate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni radiau de fericire, chiar în ziua în care s-au căsătorit, iar mai apoi anunțau nașterea fiicei lor. Avea numeroase motive de bucurie, însă lucrurile s-au schimbat radical în viața lor, chiar într-un timp foarte scurt. Conform spuselor soției sale, a început să consume alcool în cantități mari, dar și substanțe psihoactive, ceea ce îl transforma într-un om violent verbal, dar și fizic.

Citește și: Cristi Tănase a depus actele de divorț, după ce soția și fiica lui au obținut ordin de protecție împotriva sa. Ce i-a cerut Dodel fostei partenere: „Prin ordonanță președințială…”

Citește și: Soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de protecție împotriva fotbalistului, la două luni de când au devenit părinți. Ce interdicție a primit Dodel

Citește și: Carmen Rădulescu a mărturisit că îi era teamă de Jolt Kerestely: ”M-a trimis acasă. Mi-a spus: Te duci și înveți piesa, te dregi cu ce vrei tu...” Cum s-au împrietenit / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Cătălin Botezatu în prezent cu tatăl lui: „Între noi doi parcă a fost o concurență în ultimii ani. Niciodată nu a înțeles că…”/ Nu și-au vorbit o perioadă lungă de timp

Soția lui Cristi Tănase, acuzații șocante la adresa fotbalistului după ce a obținut ordin de protecție împotriva lui


Au declarat că divorțează și că au intentat deja actele, astfel că ea s-a mutat din casa unde locuiau împreună și stă în chirie alături de fiica lor. Totuși, deși ea a obținut ordin de protecție împotriva lui, atât pentru ea, cât și pentru fetița lor, el a continuat să meargă peste ele, unde s-a iscat un mare scandal. Recent, Adina Maria a povestit prin ce clipe terifiante a trecut alături de mama și fratele ei chiar de Paște, când s-au trezit cu el la ușă într-o stare foarte agitată.

„M-am căsătorit cu fotbalistul Cristi Tănase în luna octombrie, anul trecut. Avem împreună o fetiță pe care am născut-o acum două luni. În ultima perioadă, soțul meu a început să fie extrem de violent. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă... Toate astea deoarece consumă mult alcool și substanțe psihoactive. Toată violența soțului a început să o simtă și fetița noastră de doar 6 săptămâni, care este agitată, tresare și se sperie în somn. În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura continuu. Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare”, a mărturisit soția lui Cristi Tănase în dosar, potrivit Acces Direct.

Soția lui Cristi Tănase: „A continuat să fie violent, m-a îmbrâncit, iar pe mama a strâns-o de gât”


Adina Maria i-a deschis ușa pentru a nu alarma vecinii, însă i-a precizat să se calmeze fiindcă sperie copilul. Se pare însă că nu l-a interesat acest aspect din declarațiile ei, ba chiar susține că fotbalistul a fost violent și a strâns-o de gât pe mama ei. Speriată de ceea ce ar putea urma, l-a chemat pe fratele ei, moment în care, din nou, lucrurile s-au complicat, iar Cristi Tănase a început să spargă lucrurile din jurul său și să le arunce.

În acest timp, mama mea urca pe scări. Ea trebuia să mă ajute cu cea mică. Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât. M-am speriat foarte tare și îmi era frică să nu se întâmple ceva mai grav. Așa că l-am chemat pe fratele meu, care era în mașină, pentru că o adusese pe mama la mine. Fratele meu a venit, m-a ascuns în dormitor, acolo unde se afla fiica mea care se trezise. Soțul meu a distrus leagănul fetiței, a scos televizorul din perete și a vrut să îl sargă. A scos tocul de la ușă, a trântit pătuțul fetiței, fără să verifice dacă era fetița acolo sau nu”, a adăugat aceasta.


Ce riscă Cristi Tănase dacă nu respectă ordinul de protecție


În data de 10 martie, după mai multe cercetări și probe la dosar, instanța a aprobat ordinul de protecție. Cristi Tănase nu mai are voie să se aproprie de soția și fiica lui timp de 12 luni și trebuie să respecte o distanță de 100 de metri. De asemenea, acesta nu poate să se mai apropie nici de locuința ei din Pitești și trebuie să respecte aceeași distanță, mai scrie aceeași sursă. Cu toate acestea însă, se pare că scandalul despre care vorbește încă soția lui a avut loc chiar în data de 5 mai, în ziua de Paște.

Conform legii, dacă nu va respecta această măsură, Cristi Tănase riscă închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Sursă foto: Facebook