Solidaritate și iubire în Parohia Sf. Voievod Neagoe Basarab din Târgoviște!

Cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, ca mărturie de iubire și de solidaritate, la inițiativa Pr. Dragoș Bădescu de la Parohia Sf. Voievod Neagoe Basarab din Târgoviște, au fost derulate acțiuni social – filantropice. Aceste acțiuni au avut ca obiectiv oferirea de alimente, haine și bani unor credincioși […] Articolul Solidaritate și iubire în Parohia Sf. Voievod Neagoe Basarab din Târgoviște! apare prima dată în DambovitaNews.

Solidaritate și iubire în Parohia Sf. Voievod Neagoe Basarab din Târgoviște!

Cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, ca mărturie de iubire și de solidaritate, la inițiativa Pr. Dragoș Bădescu de la Parohia Sf. Voievod Neagoe Basarab din Târgoviște, au fost derulate acțiuni social – filantropice.

Aceste acțiuni au avut ca obiectiv oferirea de alimente, haine și bani unor credincioși nevoiași, în valoare de 8.000 lei.

De asemenea, a fost donată suma de 4.000 de lei unei fetițe din parohie, cu vârsta de 5 ani, care a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică.

Articolul Solidaritate și iubire în Parohia Sf. Voievod Neagoe Basarab din Târgoviște! apare prima dată în DambovitaNews.