Șoferul care s-a răsturnat cu mașina în giratoriul de la Bucov era beat – 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat

Accidentul în care o mașină s-a răsturnat, joi dimineață, la ieșire din Ploiești spre Bucov, a fost cauzat de un șofer aflat sub influența alcoolului. Traficul rutier a fost blocat pe sensul spre DN 1B mai bine de 30 de minute, fiind apoi dirijat alternativ până la finalizarea cercetării. Video de la locul accidentului AICI. […] Articolul Șoferul care s-a răsturnat cu mașina în giratoriul de la Bucov era beat – 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Șoferul care s-a răsturnat cu mașina în giratoriul de la Bucov era beat – 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat

Accidentul în care o mașină s-a răsturnat, joi dimineață, la ieșire din Ploiești spre Bucov, a fost cauzat de un șofer aflat sub influența alcoolului.

Traficul rutier a fost blocat pe sensul spre DN 1B mai bine de 30 de minute, fiind apoi dirijat alternativ până la finalizarea cercetării. Video de la locul accidentului AICI.

Șoferul unui Opel Corsa a pierdut controlul volanului, răsturnându-se cu mașina. Niciunul dintre cei doi bărbați aflați în mașină nu a fost rănit.

IPJ Prahova: ”Conducătorul autoturismului răsturnat pe plafon a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este în vârstă de 53 de ani. Traficul rutier a fost reluat după ora 10.15. Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.”

Articolul Șoferul care s-a răsturnat cu mașina în giratoriul de la Bucov era beat – 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat apare prima dată în Observatorul Prahovean.