Şoferul care a accidentat o mamă şi pe fiica ei pe trecerea de pietoni, în Ploieşti, era drogat

Şoferul care a accidentat, sâmbătă seară, o femeie şi pe fiica ei în vârstă de 6 ani, în timp ce se aflau pe trecerea pentru pietoni pe o stradă din municipiul Ploieşti, era drogat. Acesta a fost reţinut de anchetatori, informează Agerpres. Şoferul în vârstă de 24 de ani a fost testat cu aparatul DrugTest, […]

Şoferul care a accidentat o mamă şi pe fiica ei pe trecerea de pietoni, în Ploieşti, era drogat

Şoferul care a accidentat, sâmbătă seară, o femeie şi pe fiica ei în vârstă de 6 ani, în timp ce se aflau pe trecerea pentru pietoni pe o stradă din municipiul Ploieşti, era drogat. Acesta a fost reţinut de anchetatori, informează Agerpres.

Şoferul în vârstă de 24 de ani a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Având în vedere întreg materialul probatoriu administrat, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, arată sursa citată, a transmis duminică Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova,

Tânărul va fi prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

O femeie în vârstă de 40 de ani şi fiica ei în vârstă de 6 ani au fost accidentate, sâmbătă seară, în timp ce se aflau în traversarea părţii carosabile pe Şoseaua Nordului din Ploieşti. Surse de la faţa locului au precizat că cele două se aflau pe trecerea de pietoni.