Șoferița cu Mercedes care a omorât o fetiță și o tânără pe trotuar, bătută cu lopata de martori, în București, imediat după accident

O fetiță de 7 ani a murit în drum spre spital, după ce a fost lovită pe trotuar de o mașină condusă cu viteză de o șoferiță, în cartierul bucureștean Andronache. Poliția a anunțat că a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe, șoferița fiind bătută de martori, scrie Observator News. În jurul orei […]

Șoferița cu Mercedes care a omorât o fetiță și o tânără pe trotuar, bătută cu lopata de martori, în București, imediat după accident

O fetiță de 7 ani a murit în drum spre spital, după ce a fost lovită pe trotuar de o mașină condusă cu viteză de o șoferiță, în cartierul bucureștean Andronache. Poliția a anunțat că a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe, șoferița fiind bătută de martori, scrie Observator News.


În jurul orei 15:40, un Mercedes GLA condus cu viteză de o femeie în vârstă de 56 de ani, a ieșit de pe șosea pe strada Mențiunii din cartierul bucureștean Andronache a lovit un stâlp pe care l-a rupt și a fost proiectat în gardul unei curți. În impact, mașina a lovit o fetiță de 7 ani și o tânără de 21 de ani, strivindu-le.


Zeci de oameni au ieșit din curți și au ajuns la locul accidentului, iar matorii au bătut-o pe șoferiță, dar și pe soțul ei, care călătorea pe bancheta din dreapta. Scoși cu forța din mașina căreia îi săriseră toate airbag-urile la impact, cei doi au fost loviți inclusiv cu lopata, susțin surse citate de Observator.


„Urmare evenimentului rutier, mai multe persoane ar fi exercitat violențe asupra conducătorului auto și pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.


Toate airbagurile mașinii au sărit la impact.

Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.”, au transmis polițiștii.


Atât șoferița cât și soțul ei au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale.


Fetița de 6 ani a murit în drum spre spital


Cele două victime lovite de Mercedes au fost și ele preluate de ambulanțe, din păcate cea mică murind în drum spre spitalul Grigore Alexandrescu, iar cea mare pe masa de operație.


„Tânăra cu politrauma majoră din accidentul rutier, adusă de ambulanță cu puțin timp în urmă, a intrat în stop cardio-respirator care nu a răspuns la manevrele de resuscitare și s-a declarat decesul.”, au anunțat medicii de la "Grigore Alexandrescu".


Mercedesul a rupt un stâlp

Poliția București a comunicat datele preliminare ale accidentului: „În jurul orei 15:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe str. Mențiunii.


Din primele informații, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe str. Mențiunii ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp iar din impact autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.


După producerea accidentului rutier, atât conducătorul auto cât și pasagerul au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale.


Se efectuează cercetarea la față locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.„


La spital, șoferiței i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei sau a posibilului consum de alte substanțe.