Șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar spune că a încurcat pedalele. Femeia va fi cercetată în libertate

Doi copii au murit, sâmbătă, 27 februarie, după un accident auto produs în cartierul Andronache din Bucureşti. Femeia de 56 de ani care a provocat accidentul a fost audiată trei ore de polițiștii de la Brigăzii Rutiere, potrivit Digi24.ro. Șoferița le-a declarat polițiștilor că a pierdut controlul volanului pentru că nu conducea prea des și […]

Șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar spune că a încurcat pedalele. Femeia va fi cercetată în libertate

Doi copii au murit, sâmbătă, 27 februarie, după un accident auto produs în cartierul Andronache din Bucureşti. Femeia de 56 de ani care a provocat accidentul a fost audiată trei ore de polițiștii de la Brigăzii Rutiere, potrivit Digi24.ro.


Șoferița le-a declarat polițiștilor că a pierdut controlul volanului pentru că nu conducea prea des și a încurcat pedalele. Față de ea nu s-a luat nicio măsură preventivă în dosarul în care este cercetată pentru ucidere din culpă, informează Digi24.


Femeii i-au fost prelevate probe biologice, medicii legiști urmând să stabilească dacă a consumat alcool.


Polițiștii care au vizionat imaginile de pe camerele video cu accident au spus că mașina a venit cu viteză foarte mare.


După accident, șoferița de 56 de ani și pasagerul au fost transportați la spitalul Pantelimon. Ei susțin că au fost loviți de martorii care au asistat la tragedie.


Autoritățile au precizat, vineri, că sunt făcute cercetări și în acest caz, pe lângă cele privind accidentul, „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe”.


Foto: Brigada Rutieră