Sofer de microbuz prins băut la volan

La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești, în cadrul acțiunii desfășurate pentru verificarea legalității transportului de persoane, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat de 54 de ani, din Găești. Acesta efectua transportul de persoane pe ruta Găești – Crângurile. După verificarea documentelor, bărbatul a fost testat […] Articolul Sofer de microbuz prins băut la volan apare prima dată în DambovitaNews.

Sofer de microbuz prins băut la volan

La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești, în cadrul acțiunii desfășurate pentru verificarea legalității transportului de persoane, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat de 54 de ani, din Găești.

Acesta efectua transportul de persoane pe ruta Găești – Crângurile.

După verificarea documentelor, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat în urma testării fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă, conform prevederilor O.U.G. 195/2002, iar, ca măsura complementară, s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Articolul Sofer de microbuz prins băut la volan apare prima dată în DambovitaNews.