Șobolan „acrobat”, filmat la înălțime pe un cablu de curent electric în centrul Ploieștiului – VIDEO

Scandalul legat de gunoaiele din Ploiești durează de luni bune, timp în care cetățenii sunt cei care suportă deșeurile neridicate de lângă ghene. Inevitabil, din cauza gunoaielor neridicate au apărut și șobolanii. Un cititor al Observatorulph.ro a surprins imagini cu un șobolan „acrobat” care se deplasează, la înălțime, pe un cablu de curent electric în […] Articolul Șobolan „acrobat”, filmat la înălțime pe un cablu de curent electric în centrul Ploieștiului – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Șobolan „acrobat”, filmat la înălțime pe un cablu de curent electric în centrul Ploieștiului – VIDEO

Scandalul legat de gunoaiele din Ploiești durează de luni bune, timp în care cetățenii sunt cei care suportă deșeurile neridicate de lângă ghene. Inevitabil, din cauza gunoaielor neridicate au apărut și șobolanii. Un cititor al Observatorulph.ro a surprins imagini cu un șobolan „acrobat” care se deplasează, la înălțime, pe un cablu de curent electric în zona centrală a Ploieștiului. Imagini la finalul textului.

Pe lângă disconfortul suportat de cetățeni din cauza gunoaielor neridicate din jurul ghenelor, inevitabil, Ploieștiul a început să se confrunte și cu o altă problemă: șobolanii.

Un cititor al observatorulph.ro a surprins un șobolan, nu pe stradă sau pe spațiul verde, ci, la propriu, la înălțime, în timp ce era cocoțat pe un cablu de curent electric, din zona intersecției străzii Nicolae Bălcescu cu strada Mihai Bravu.

În imagini se poate observa cum șobolanul se deplasează fără nicio problemă pe cablul de curent electric.

„Nici șobolanii nu mai sunt ce au fost”, ne-a scris cititorul Observatorulph.ro, care ne-a trimis imaginile la redacție.


Articolul Șobolan „acrobat”, filmat la înălțime pe un cablu de curent electric în centrul Ploieștiului – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.