Slobozia: Crăciunul primarului Dragoș Soare ține de la Sfântul Nicolae până la Sfântul Vasile

Slobozia va avea din nou un eveniment dedicat Sărbătorii Crăciunului, care se întinde încă din 6 decembrie și până după Revelion. „Crăciunul din Slobozia” se prezintă de către organizatori (Direcția Educație, Cultură și Tineret și Direcția de Administrare a Domeniului Public) drept, cităm: „…cel mai mare eveniment la sfârșit de an din județul Ialomița dedicat tuturor locuitorilor orașului Slobozia și familiilor lor.”. Decis să-i facă pe locuitori să uite de aspectul deplorabil al municipiului reședință de județ, de străzile lăsate în beznă mai ales în cartierul Slobozia Nouă ori de… Articolul Slobozia: Crăciunul primarului Dragoș Soare ține de la Sfântul Nicolae până la Sfântul Vasile apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Slobozia: Crăciunul primarului Dragoș Soare ține de la Sfântul Nicolae până la Sfântul Vasile

Slobozia va avea din nou un eveniment dedicat Sărbătorii Crăciunului, care se întinde încă din 6 decembrie și până după Revelion.

Crăciunul din Slobozia” se prezintă de către organizatori (Direcția Educație, Cultură și Tineret și Direcția de Administrare a Domeniului Public) drept, cităm: „…cel mai mare eveniment la sfârșit de an din județul Ialomița dedicat tuturor locuitorilor orașului Slobozia și familiilor lor.”.

Decis să-i facă pe locuitori să uite de aspectul deplorabil al municipiului reședință de județ, de străzile lăsate în beznă mai ales în cartierul Slobozia Nouă ori de trotuarele distruse în numele așa-numitei griji pentru mediu, primarul Dragoș Soare a dispus ca în 2022 Crăciunul să țină de la Sfântul Nicolae până la Sfântul Vasile.

Drept urmare, le-a impus subalternilor să lungească evenimentul între 6 decembrie 2022, dată la care se va deschidere oficial „Crăciunul din Slobozia”, și 1 ianuarie 2023, când Crăciunul va fi deja de o săptămână istorie.

Crăciunul din Slobozia” s-a născut din dorința noastră de a organiza un târg de sărbători la standarde înalte, în cadrul căruia să recreăm atmosfera caldă și primitoare a Crăciunului. Festivalul „Crăciunul din Slobozia” o să ne pună pe harta marilor orașe care organizează târguri de sărbători. (DRAGOȘ SOARE, primar Slobozia)

Spectacolele încep abia în 18 decembrie

Pe scena amenajată în oceanul betonat din centrul municipiului Slobozia vor începe spectacolele gândite de organizatori abia în data de 18 decembrie, la 12 zile după deschiderea oficială a evenimentului.

Stați liniștiți, Primăria Slobozia s-a gândit la toate și până la ora primului spectacol, încă din seara zilei de 6 decembrie, vizitatorii au la dispoziție în Piața Revoluției un târg deschis 12 ore pe zi, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Vizitatorii care doresc să pătrundă în lumea cadourilor pentru zâmbete, vor putea parcurge Traseul Acadelelor. De la festival n-o să lipsească gustările și băuturile tradiționale de sărbători. Participanții vor putea degusta mâncare preparată după rețete autohtone și vor putea să servească băuturi calde. Vizitatorii festivalului se vor bucura de experiențe culinare și gastronomice în zona de food & drinks & refreshments., dau asigurări organizatorii evenimentului.

În perioada 18 – 23 decembrie va fi amenajat un centru de strângere a jucăriilor, hainelor, cărților și a altor articole utile pentru copii sau vârstnici, lucruri ce vor fi ulterior donate în cadrul campaniei intitulată „Cadouri pentru zâmbete”.

Articolul Slobozia: Crăciunul primarului Dragoș Soare ține de la Sfântul Nicolae până la Sfântul Vasile apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.