Simona Halep s-a calificat în turul II la Roland Garros. Cine este următoarea adversară a româncei

Simona Halep, numărul 19 mondial, s-a calificat, marți, în turul doi de la Roland Garros, după un meci greu, în trei seturi, împotriva nemțoaicei Nastasja Schunk, numărul 167 WTA. Halep s-a impus cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1, după o oră și 48 de minute, potrivit GSP. Halep a fost incomodată de frigul de la […]

Simona Halep s-a calificat în turul II la Roland Garros. Cine este următoarea adversară a româncei

Simona Halep, numărul 19 mondial, s-a calificat, marți, în turul doi de la Roland Garros, după un meci greu, în trei seturi, împotriva nemțoaicei Nastasja Schunk, numărul 167 WTA. Halep s-a impus cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1, după o oră și 48 de minute, potrivit GSP.

Halep a fost incomodată de frigul de la Paris, având în vedere că jocul a început în jurul orei 19, ora locală.

În plus, adversara de marți a Simonei Halep s-a aflat la primul meci într-un turneu de Mare Șlem, fiind venită din poziția de lucky loser, astfel că jucătoarea româncă nu știa nimic despre stilul de joc al nemțoaicei.

Meciul s-a încheiat cu scorul 6-4, 1-6, 6-1 în favoarea lui Halep.

„Obiectivul meu este să joc mai bine în meciul următor”, a spus ea la finalul partidei

Simona și noul său antrenor, Patrick Mouratoglou, au o zi la dispoziție pentru a găsi un plan de joc pentru turul al doilea, unde românca se duelează cu chinezoaica Qinwen Zheng, în vârstă de 19 ani, numărul 74 WTA.

„În primul rând, vreau să le mulțumesc celor din public care au rămas până la final, e, într-adevăr, destul de rece. O atmosferă frumoasă, de care m-am bucurat, mai ales că în urmă cu an n-am jucat aici.

Ea a lovit mingea puternic, n-a fost ușor, n-am reușit să rămân mereu suficient de atentă. Totuși, mă bucur că în final am câștigat. Mai mereu e greu în primul tur”, a mai spus Halep.

Aceasta a mai adăugat că s-a bucurat de susținerea publicului de la Paris și, acum că are un antrenor francez, probabil va învăța limba și va vorbi în franceză.