Și Jennifer Lopez are celulită! Cum arată vedeta, în pantaloni scurți

S-a mai demontat un mit – Jennifer Lopez are celulită, iar asta se vede cu ochiul liber, în cele mai recente fotografii! Da, nici măcar Jennifer Lopez nu este perfectă, dar se pare că vedeta se simte foarte bine în pielea ei, din moment ce a ieșit pe stradă în pantaloni scurți.

Și Jennifer Lopez are celulită! Cum arată vedeta, în pantaloni scurți

S-a mai demontat un mit – Jennifer Lopez are celulită, iar asta se vede cu ochiul liber, în cele mai recente fotografii! Da, nici măcar Jennifer Lopez nu este perfectă, dar se pare că vedeta se simte foarte bine în pielea ei, din moment ce a ieșit pe stradă în pantaloni scurți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Deși este un icon atât în privința frumuseții, cât și a vieții sănătoase, Jennifer Lopez nu e scutită nici ea de celulită, iar asta se vede din plin în imaginile surprinse recent de către paparazzi. Evident, nu e nimic rău în asta, o mulțime de femei au celulită și nu puține sunt vedetele internaționale care își expun trupurile fără menajamente, tocmai pentru a conștientiza oamenii că perfecțiunea este doar un ideal. Cu celulită sau nu, J.Lo este de admirat pentru încrederea pe care o are în propria persoană, nu de alta, dar o vedetă de talia ei este automat fotografiată de fiecare dată când iese pe stradă. Iar artista și-a asumat, garantat, să fie fotografiată și în această ipostază, semn că și vedetele… au aceleași probleme ca orice femeie, indiferent de statutul social sau de contul din bancă.

Și Jennifer Lopez are celulită! Cum arată vedeta, în pantaloni scurțiȘi Jennifer Lopez are celulită! Cum arată vedeta, în pantaloni scurți

Jennifer Lopez are celulită și nu se chinuie s-o ascundă

E greu de crezut că Jennifer Lopez are celulită dacă îi privești fotografiile retușate, din mass-media. Corpul perfect tonifiat, abdomenul plat, fundul bombat, musculatura perfectă și chipul lipsit de riduri fac din ea o zeiță. Pare că, la 51 de ani, artista arată ca o tânără de 30 de ani. Dar iată că nici superstarul hispanic nu a fost scutit de problema cu care se confruntă majoritatea femeilor încă de la vârste fragede. Pe trupul lui JLo, celulita este extrem de vizibilă și face ravagii… Dar asta nu pare să o deranjeze deloc, atitudinea ei fiind una care ar trebui să inspire multe femei.

Citește și: Cum arată mama lui Jennifer Lopez, la 75 de ani. Pare de 50

Citește și: Cum arată Jennifer Lopez complet goală, la 51 de ani. Ce dietă ține vedeta pentru a se menține ca acum trei decenii

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au confirmat relația. Cum au fost fotografiați cei doi îndrăgostiți

Citește și: Jennifer Lopez se mărită cu Ben Affleck! Când va avea loc nunta

Recent, artista a fost surprinsă în timp ce se afla la cumpărături, alături de Ben Affleck (cu are formează din nou un cuplu, după 17 ani) și gemenii săi, Max și Emme. Îmbrăcată sport, cu o pereche de pantaloni scurți, acoperiți de o cămașă albă, lungă, și sneakerși, artista nu lăsa prea mult loc imaginației. În lumina potrivită însă, paparazzii au surprins niște instantanee uimitoare – pe picioarele lui Jennifer Lopez și-a făcut loc celulita. Iar fotografiile care au fost date publicității nu au nimic de-a face cu ce vedem cu toții în reviste și pe internet. O mare bilă albă pentru artistă, care nu s-a sfiit totuși să-și expună așa-zisele imperfecțiuni!

Realitate versus Instagram

Nu este un secret pentru nimeni că Jennifer Lopez a avut dintotdeauna grijă de trupul ei, iar imaginea pe care o vinde la aproape 52 de ani este una de invidiat. Artista face mult sport și ține o dietă extrem de echilibrată. Mai mult, din alimentația ei nu fac parte îndulcitorii, conservanții și potențiatorii de gust. Cu toate acestea, Jennifer Lopez are celulită… Asta nu-i scade afectează însă cu nimic statutul de icon.

Fotografiile surprinse de-a lungul timpului de paparazzi la diferite evenimente, dar și pe stradă dovedesc că realitatea e complet diferită față de ceea ce vedem pe Instagram și în reviste. Trupul artistei nu este chiar așa perfect cum ni se sugerează în poze sau în reclame, însă, trebuie să recunoaștem, Jennifer Lopez încă este un model de urmat – fie și doar pentru stilul ei de viață echilibrat. Până la urmă, cu sau fără celulită, este o mare artistă și o femeie extrem de atrăgătoare, și asta e tot ce contează.

Foto: Hepta, Profimedia, Instagram