Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Ocnița și-a deschis porțile

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, au luat parte astăzi, 18 noiembrie 2021, la inaugurarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din comuna Ocnița. Funcționând în subordinea Consiliului Local al comunei Ocnița, serviciul va deservi cetățenii localității în activitatea de eliberare a actelor de identitate, […] Articolul Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Ocnița și-a deschis porțile apare prima dată în DambovitaNews.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Ocnița și-a deschis porțile

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, au luat parte astăzi, 18 noiembrie 2021, la inaugurarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din comuna Ocnița.

Funcționând în subordinea Consiliului Local al comunei Ocnița, serviciul va deservi cetățenii localității în activitatea de eliberare a actelor de identitate, activitate care nu se realiza până acum decât în orașul reședință de județ, Târgoviște.

La eveniment au mai fost prezenți: primarul comunei Ocnița, Eduard Barcău, directorul executiv al Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanei Dâmbovița, Mihai Daniel, precum și numeroși localnici.

Compartimentul Imagine, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Articolul Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Ocnița și-a deschis porțile apare prima dată în DambovitaNews.