Serviciul de eliberare numerar la POS (cashback) este introdus in benzinariile Rompetrol, disponibil gratuit 24/7

Mastercard anunta ca, în parteneriat cu Raiffeisen Bank, lansează serviciul cashback în benzinăriile Rompetrol, prin POS-urile băncii. Serviciul este disponibil la orice oră, 24/7. Cu ajutorul acestui serviciu, consumatorii care achiziționează carburant, bunuri sau servicii în stațiile Rompetrol, prin intermediul unui card Mastercard emis în România sau a portofelelor digitale care au înrolat un card […] The post Serviciul de eliberare numerar la POS (cashback) este introdus in benzinariile Rompetrol, disponibil gratuit 24/7 appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

Serviciul de eliberare numerar la POS (cashback) este introdus in benzinariile Rompetrol, disponibil gratuit 24/7

Mastercard anunta ca, în parteneriat cu Raiffeisen Bank, lansează serviciul cashback în benzinăriile Rompetrol, prin POS-urile băncii. Serviciul este disponibil la orice oră, 24/7. Cu ajutorul acestui serviciu, consumatorii care achiziționează carburant, bunuri sau servicii în stațiile Rompetrol, prin intermediul unui card Mastercard emis în România sau a portofelelor digitale care au înrolat un card […]

The post Serviciul de eliberare numerar la POS (cashback) este introdus in benzinariile Rompetrol, disponibil gratuit 24/7 appeared first on NOCASH ® de 19 ani.