Sensul giratoriu nou amenajat la intrarea în stațiunea Mamaia dinspre Constanța, devine funcțional

Sensul giratoriu amenajat la intrarea în stațiunea Mamaia va deveni funcțional de sâmbătă, 21 mai, urmând să fie aplicate reguli noi de circulație la intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu. Potrivit Primăriei Constanța, echipele Confort [...]

Sensul giratoriu nou amenajat la intrarea în stațiunea Mamaia dinspre Constanța, devine funcțional

Sensul giratoriu amenajat la intrarea în stațiunea Mamaia va deveni funcțional de sâmbătă, 21 mai, urmând să fie aplicate reguli noi de circulație la intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu.

Potrivit Primăriei Constanța, echipele Confort Urban continuă în această noapte lucrările de trasare a marcajelor rutiere și de montare a elementelor de girație, traficul rutier fiind restricționat parțial între orele 21.00 – 05.00.

„Noul sistem va fi funcțional începând de mâine și va conține două variante de fluxuri auto: varianta de funcționare curentă, pentru trafic redus, și varianta de funcționare cu flux prioritar, pentru trafic intens. Vă reamintim că această construcția este temporară, fiind necesară pentru monitorizarea valorilor de trafic, astfel încât să permită ajustarea elementelor de semnalizare rutieră”, au precizat reprezentanții instituției.

Aceștia susțin că amenajarea rutieră este corelată cu resistematizarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu și planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu. Proiectul include și extinderea zonelor cu spațiu verde, pe o suprafață de 2.500 metri pătrați.