Șeful Statului Major al Apărării, infectat cu COVID-19. Ministrul Ciucă e negativ, dar și el în izolare

Generalul-locotenent Daniel Petrescu, șeful Statului Major al Apărării, a fost testat pozitiv astăzi, 26 noiembrie, la infecția cu noul coronavirus, fără a prezenta simptomele bolii, conform unui comunicat MApN. Instituția condusă de ministrul Nicolae Ciucă a precizat că „au fost luate măsurile stabilite de protocolul aplicabil în această situație” și că șeful Statului Major a […]

Șeful Statului Major al Apărării, infectat cu COVID-19. Ministrul Ciucă e negativ, dar și el în izolare

Generalul-locotenent Daniel Petrescu, șeful Statului Major al Apărării, a fost testat pozitiv astăzi, 26 noiembrie, la infecția cu noul coronavirus, fără a prezenta simptomele bolii, conform unui comunicat MApN.


Instituția condusă de ministrul Nicolae Ciucă a precizat că „au fost luate măsurile stabilite de protocolul aplicabil în această situație” și că șeful Statului Major a intrat în izolare ”într-un spațiu special destinat la sediul MApN, de unde își exercită în continuare atribuțiile funcționale”.


Ministrul apărării naționale, Nicolae Ciucă, a fost și el testat, dar rezultatul a fost negativ.


Totuși, din motive de precauție, și ministrul apărăii a intrat în izolare la sediul MApN, urmând a fi retestat în 72 de ore.