SeedBlink participă la runda Series A a DRUID, oferind acces comunității sale de investitori privați

UiPath a fost un pionier în a face cunoscut lumii întregi potențialul mare al ecosistemului tehnologic românesc și oportunitatea de a investi în startup-uri. Dar UiPath nu este singurul star. Companii precum DRUID, FintechOS și FLOWX.AI sunt astăzi ambasadorii automatizării afacerilor care au pus România pe hartă ca fiind un hub de start-up-uri software în plină dezvoltare. […] The post SeedBlink participă la runda Series A a DRUID, oferind acces comunității sale de investitori privați appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

SeedBlink participă la runda Series A a DRUID, oferind acces comunității sale de investitori privați

UiPath a fost un pionier în a face cunoscut lumii întregi potențialul mare al ecosistemului tehnologic românesc și oportunitatea de a investi în startup-uri. Dar UiPath nu este singurul star. Companii precum DRUID, FintechOS și FLOWX.AI sunt astăzi ambasadorii automatizării afacerilor care au pus România pe hartă ca fiind un hub de start-up-uri software în plină dezvoltare. […]

The post SeedBlink participă la runda Series A a DRUID, oferind acces comunității sale de investitori privați appeared first on NOCASH ® de 20 ani.