Ședință extraordinară a Consiliului Local Medgdia pe data de 21 ianuarie

O nouă ședință a Consiliului Local Medgidia este programată pe data de 21 ianuarie, pe ordinea de zi aflându-se șase proiecte de hotărâre. Consiliul Local Medgidia a fost convocat pe data de 21 ianuarie, de [...]

Ședință extraordinară a Consiliului Local Medgdia pe data de 21 ianuarie

O nouă ședință a Consiliului Local Medgidia este programată pe data de 21 ianuarie, pe ordinea de zi aflându-se șase proiecte de hotărâre.

Consiliul Local Medgidia a fost convocat pe data de 21 ianuarie, de la ora 16.30, într-o ședință extraordinară. Pe ordinea de zi se află șase proiecte de hotărâre. Acestea sunt:

Proiectul de hotărâre privind actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiție “Construire ansamblu de locuințe sociale și modernizare strada Cocorilor în Municipiul Medgidia, județ Constanta” etapa PTH și asigurarea surselor de finanțare.

Proiectul de hotărâre privind realizarea proiectului “Achiziție echipamente IT pentru unitățile de învățământ din municipiul Medgidia, judetul Constanța” și asigurarea surselor de finanțare.

Proiectul de hotărâre privind actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiție “ Amenajare Parc IMUM în Municicipiul Medgidia, județul Constanța” faza PTH.

Proiectul de hotărâre privind actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru obiectivul de investiție “Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței nr. 8 din municipiul Medgidia, judetul Constanța”- faza PTH.

Proiectul de hotărâre privind actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru obiectivul de investiție “Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței nr. 3 din municipiul Medgidia, judetul Constanța”- faza PTH.

Proiectul de hotarare privind  actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru obiectivul de investiție “Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței Valea Dacilor din municipiul Medgidia, judetul Constanța.