Secretul longevității. Iozefina Rizea, din Loloiasca, a împlinit 100 de ani

S-a bucurat de viață, a trecut prin greutăți și a trăit fiecare clipă. Acesta este secretul longevității pentru Iozefina Rizea din comuna Tomșani, sat Loloiasca. Alături de familie, dar și de autoritățile locale, Iozefina și-a serbat, marți, ziua de naștere. Un secol de viață! Iozefina Rizea s-a născut în satul Loloiasca, din comuna Tomșani, în […] Articolul Secretul longevității. Iozefina Rizea, din Loloiasca, a împlinit 100 de ani apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Secretul longevității. Iozefina Rizea, din Loloiasca, a împlinit 100 de ani

S-a bucurat de viață, a trecut prin greutăți și a trăit fiecare clipă. Acesta este secretul longevității pentru Iozefina Rizea din comuna Tomșani, sat Loloiasca. Alături de familie, dar și de autoritățile locale, Iozefina și-a serbat, marți, ziua de naștere. Un secol de viață!

Iozefina Rizea s-a născut în satul Loloiasca, din comuna Tomșani, în urmă cu 100 de ani, pe 30 noiembrie 1921.

„Are doi copii și mai mulți nepoți. M-am bucurat mult că am avut ocazia să o cunosc pe Iozefina Rizea, care, astăzi, a împlinit 100 de ani.

Este plină de viață, iar la 100 de ani mi-a povestit că încă dă cu sapa în grădină. Se trezește la 03.00 – 04.00 dimineața și face singură focul în sobă…

Este o lecție frumoasă de viață, un exemplu pentru cei care nu au ajuns încă nici la jumătatea vârstei pe care Iozefina Rizea a împlinit-o”, a precizat primarul Mihail Florin Pelin din comuna Tomșani.

Iozefina Rizea a primit, marți, de ziua sa, vizita primarului și viceprimarului comunei. Autoritățile i-au acordat, drept dar, un tort, un imens buchet de flori, dar și cadouri simbolice.

„30.11.1921 – 30.11.2021 – Un secol în care s-a bucurat, a trecut prin greutăți, a trăit fiecare clipă.

Acum, alături de copii și nepoți, se bucură de un moment unic: împlinirea memorabilei vârste de 100 de ani!

Îi uram doamnei Rizea Iozefina multă, multă sănătate, putere, liniște sufletească și numai bucurii alături de cei dragi! La mulți ani!”, este urarea postată pe pagina de Facebook pentru Iozefina Rizea, la împlinirea a 100 de ani de viață.

La Mulți Ani!

Articolul Secretul longevității. Iozefina Rizea, din Loloiasca, a împlinit 100 de ani apare prima dată în Observatorul Prahovean.