Seceta a distrus lanurile de grâu, pe mari suprafețe din sud-estul României. Buzăul se declară județ calamitat

Articolul Seceta a distrus lanurile de grâu, pe mari suprafețe din sud-estul României. Buzăul se declară județ calamitat se poate citi integral pe Stiri de Buzau. Vremea extremă a dus la o situație fără precedent, în agricultură. Din cauza secetei, recolta este uscată complet, iar fermierii sunt disperați. Grâul care urma să fie recoltat în mai puțin de o lună se transformă în hrană pentru animale. Fermierii din mai multe comune buzoiene s-au trezit cu grâul uscat complet, după ce cu doar câteva […] The post Seceta a distrus lanurile de grâu, pe mari suprafețe din sud-estul României. Buzăul se declară județ calamitat first appeared on Stiri de Buzau.

Seceta a distrus lanurile de grâu, pe mari suprafețe din sud-estul României. Buzăul se declară județ calamitat

Articolul Seceta a distrus lanurile de grâu, pe mari suprafețe din sud-estul României. Buzăul se declară județ calamitat se poate citi integral pe Stiri de Buzau.

Vremea extremă a dus la o situație fără precedent, în agricultură. Din cauza secetei, recolta este uscată complet, iar fermierii sunt disperați. Grâul care urma să fie recoltat în mai puțin de o lună se transformă în hrană pentru animale. Fermierii din mai multe comune buzoiene s-au trezit cu grâul uscat complet, după ce cu doar câteva […]

The post Seceta a distrus lanurile de grâu, pe mari suprafețe din sud-estul României. Buzăul se declară județ calamitat first appeared on Stiri de Buzau.