Se oprește apa la mai multe blocuri din Municipiul Târgoviște!

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița anunță întreruperea furnizării apei potabile în Municipiul Târgoviște, în data de 13.01.2021, între orele 08.00 -12.00, la consumatorii arondați stației de hidrofor PT 1 Mai (blocurile: 1IUP/A, BC; 3/A,B,C, 4/A, B, C,D; 5/A,B; 6/A,B,C; /A,B,C), pentru modernizare stație de hidrofor. Compania de Apă își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat. Până […] Articolul Se oprește apa la mai multe blocuri din Municipiul Târgoviște! apare prima dată în DambovitaNews.

Se oprește apa la mai multe blocuri din Municipiul Târgoviște!

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița anunță întreruperea furnizării apei potabile în Municipiul Târgoviște, în data de 13.01.2021, între orele 08.00 -12.00, la consumatorii arondați stației de hidrofor PT 1 Mai (blocurile: 1IUP/A, BC; 3/A,B,C, 4/A, B, C,D; 5/A,B; 6/A,B,C; /A,B,C), pentru modernizare stație de hidrofor.

Compania de Apă își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat. Până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile din zona afectată, se recomandă a nu se folosi apa pentru consumul uman decât după limpezire și fierberea apei timp de 10 minute.

Articolul Se oprește apa la mai multe blocuri din Municipiul Târgoviște! apare prima dată în DambovitaNews.