Se lucrează intens la Școala din Comuna Sălcioara!

„”Construire Școala cu clasele I-VIII în Comuna Sălcioara, Județul Dâmbovița” reprezintă un alt important proiect pentru infrastructura educației, cu o valoare a investiției de 7.615.677,63 RON Dorim să vă informăm faptul că, deși lucrările de construire ale școlii din comuna noastră au întâmpinat întârzieri, acestea se află la momentul actual în plină desfășurare. Astfel, a […] Articolul Se lucrează intens la Școala din Comuna Sălcioara! apare prima dată în DambovitaNews.

Se lucrează intens la Școala din Comuna Sălcioara!
„”Construire Școala cu clasele I-VIII în Comuna Sălcioara, Județul Dâmbovița” reprezintă un alt important proiect pentru infrastructura educației, cu o valoare a investiției de 7.615.677,63 RON
Dorim să vă informăm faptul că, deși lucrările de construire ale școlii din comuna noastră au întâmpinat întârzieri, acestea se află la momentul actual în plină desfășurare. Astfel, a fost terminată partea de tâmplărie, acum lucrându-se la instalațiile sanitare și instalațiile termice.
Menționăm faptul că acest proiect include și construirea unei săli de sport, creând un spațiu dedicat activităților sportive.
Am primit asigurări din partea firmei de construcții că se depun toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil.
Vă mulțumim pentru înțelegere!”,a transmis Valentin Pârvu, primarul comunei Sălcioara.

Articolul Se lucrează intens la Școala din Comuna Sălcioara! apare prima dată în DambovitaNews.