Se întrerupe furnizarea apei potabile în satele Tătărani, Priboiu și Căprioru din comuna Tătărani

Vă informăm că se întrerupe furnizarea apei potabile în satele Tătărani, Priboiu și Căprioru din comuna Tătărani în data de 16.06.2021, între orele 08:00–16:00, pentru igienizarea rezervorului de înmagazinare apă. Până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile din zona afectată se recomandă a nu se folosi apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și […] Articolul Se întrerupe furnizarea apei potabile în satele Tătărani, Priboiu și Căprioru din comuna Tătărani apare prima dată în DambovitaNews.

Se întrerupe furnizarea apei potabile în satele Tătărani, Priboiu și Căprioru din comuna Tătărani

Vă informăm că se întrerupe furnizarea apei potabile în satele Tătărani, Priboiu și Căprioru din comuna Tătărani în data de 16.06.2021, între orele 08:0016:00, pentru igienizarea rezervorului de înmagazinare apă.

Până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile din zona afectată se recomandă a nu se folosi apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele anlizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, la adresa : catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

 

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA

Articolul Se întrerupe furnizarea apei potabile în satele Tătărani, Priboiu și Căprioru din comuna Tătărani apare prima dată în DambovitaNews.