Se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comuna Produlești

COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comuna Produlești în data de 04.05.2021, între orele 08:00-16:00, pentru igienizarea rezervorului de înmagazinare apă potabilă. Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a […] Articolul Se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comuna Produlești apare prima dată în DambovitaNews.

Se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comuna Produlești

COMUNICAT DE PRESĂ

Vă informăm că se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comuna Produlești în data de 04.05.2021, între orele 08:00-16:00, pentru igienizarea rezervorului de înmagazinare apă potabilă.

Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

 

         BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA

Articolul Se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în comuna Produlești apare prima dată în DambovitaNews.