Scandal provocat de rudele unui pacient în parcarea de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Scandalul a avut loc, duminică seară, în parcarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești. A fost nevoie de intervenția jandarmilor și polițiștilor pentru aplanarea conflictului. Potrivit primelor date, la fața locului s-au deplasat trei echipaje de jandarmi, dar și polițiști. Tot scandalul ar fi izbucnit în jurul orei 20.30. Polițiștii din cadrul Secției Nr.2 Poliție Ploiești […] Articolul Scandal provocat de rudele unui pacient în parcarea de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Scandal provocat de rudele unui pacient în parcarea de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Scandalul a avut loc, duminică seară, în parcarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești. A fost nevoie de intervenția jandarmilor și polițiștilor pentru aplanarea conflictului.

Potrivit primelor date, la fața locului s-au deplasat trei echipaje de jandarmi, dar și polițiști.

Tot scandalul ar fi izbucnit în jurul orei 20.30. Polițiștii din cadrul Secției Nr.2 Poliție Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane s-ar manifesta zgomotos în fața Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

„Polițiștii, împreună cu jandarmi și reprezentați din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că mai multe persoane, fiind aparținători ai unui bărbat de 54 de ani, internat la Spitalul Județean de Urgență, tulbură liniștea și ordinea publică”, a anunțat IJP Prahova.

Mai mult, un tânăr ar fi aruncat cu o piatră în momentul manifestărilor și ar fi lovit una dintre ambulanțele parcate în curtea spitalului.

În cauză au fost aplicate 5 sancțiuni la Lg 61/1991 și 10 sancțiuni la Lg 55/2020 în valoare de 15.000 de lei și întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

„Totodată cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale în consecință”, a anunțat IJP Prahova.

Articolul Scandal provocat de rudele unui pacient în parcarea de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.